Sikkerhedsvagt på hele Sjælland

Sikkerhedsvagt for virksomheder og institutioner

Har du brug for en sikkerhedsvagt i København, Storkøbenhavn eller resten af Sjælland, så er du kommet til det helt rette sted. Hos JP VAGT kan vi tilbyde dig lige netop den vagt, som du har behov for.

En sikkerhedsvagt kan mange ting – men i sidste ende gælder det om at skabe tryghed og ro hos vores kunder. Derfor tilbyder vi mange forskellige former for sikkerhed, og vores vagter er meget fleksible i forhold til forskellige opgaver, der skal varetages.

Vi er et stabilt vagtfirma med over 18 års erfaring, og det er altid nemt at få fat på os. Har du en sikkerhedsaftale med os, vil du altid komme til at tale med den samme kontaktperson, hver gang du kontakter os.

Derudover er vi meget miljøbevidste, og alle vores biler er 100% elektriske.

En sikkerhedsvagt der matcher dine behov​

​Vores uniformerede sikkerhedsvagter vælges ud fra, hvilken opgave der skal løses. Det afhænger også af, hvilke personer der skal beskyttes. Vi har sikkerhedsvagter på blandt andet:

  • Virksomheder
  • Bosteder i Københavns kommune
  • Plejehjem i Københavns kommune
  • m.m.​

Vagten nedskriver løbende dagens observationer i vores vagtfirmas logbog og rapporterer alle uregelmæssigheder. Vi har dermed overblik og holder status over alle de nødvendige sikkerhedstiltag hos vores kunder.​

Kontakt os og få den rette sikkerhedsløsning

Har du brug for en sikkerhedsvagt eller en servicevagt? Vi tilbyder mange typer af vagter. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for at få en sikkerhedsvagt hos os. Vi er dit lokale vagtfirma i København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland, og vi kan garanteret finde den rigtige løsning i forhold til lige netop dine sikkerhedsbehov.

Du kan enten bruge vores formular her på hjemmesiden, eller du kan kontakte vores afdelingsleder Mike Pedersen på tlf. (+45) 50 50 23 04 eller mail mlp@jpvagt.dk. Du kan også ringe til 40 30 20 88 eller sende en mail til jp@jpvagt.dk.

Vi stræber efter at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt.

(+45) 40 30 20 88