Servicevagt på hele Sjælland

Servicevagt til specialopgaver

Har du en specialopgave, som du skal have varetaget af en servicevagt? Hos JP VAGT står vi klar til at sikre dig den bedst mulige løsning. Vi varetager alle former for specialopgaver for kunder i blandt andet København, Storkøbenhavn samt resten af Sjælland.

Vi er en miljøbevidst virksomhed med biler, der kører på henholdsvis el og hybrid, og samtidig er du garanteret et højt sikkerhedsniveau blandt vores vagter. Vores servicevagt udfører forskellige opgaver.

Vi løser mange forskellige opgavetyper

I forbindelse med denne type opgaver kan der være mange forskellige og individuelle ønsker til henholdsvis:

  • Serviceopgaver
  • Sikkerhedsopgaver
  • Beskyttelsesopgaver​

Du er velkommen til at kontakte vores vagtfirma for en nærmere beskrivelse af lige netop dine ønsker og behov. Vi er dit lokale vagtfirma i København, Storkøbenhavn og på hele Sjælland, og vi har i alt 18 års erfaring inden for vores fag. Vi lægger stor vægt på at matche den rette servicevagt til den ønskede opgave, og vi kan garanteret også finde den helt rigtige løsning i forhold til lige netop dine sikkerhedsbehov.

Kontakt os hvis du skal bruge en servicevagt

Skal du bruge en servicevagt til en specialopgave, så hører vi meget gerne fra dig. Udover at vi tilbyder servicevagter så tilbyder vi også sikkerhedsvagter, festvagter, patruljevagter m.m. Vi kan kontaktes på flere forskellige måder alt afhængigt af, hvad du foretrækker. Du kan enten ringe til os eller skrive til os via vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os altid på at svare på alle henvendelser hurtigst muligt.

Vores vagtfirma er nemt at komme i kontakt med, og har du en aftale med os, så får du altid fat i den samme kontaktperson, hver gang du henvender dig til os. Du er altid velkommen til at ringe til os på (+45) 40 30 20 88 eller sende en mail til jp@jpvagt.dk.

(+45) 40 30 20 88